Gładka i kremowa mleczna czekolada z nadzieniem z solonego karmelu. Do jej produkcji została wykorzystana najwyższej jakości belgijska czekolada.
składniki: Czekolada mleczna (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa), cukier, syrop glukozowy, pełne mleko w proszku, krem PDO Isigny (2,4%), masło kakaowe, woda, masło solone PDO Isigny (1,3%), odtworzone pełne mleko w proszku, inulina z korzenia cykorii, odtłuszczone mleko w proszku, sól Guérande (0,2%), naturalny aromat waniliowy, emulgatory: lecytyny (rzepak, soja). Czekolada mleczna zawiera minimum 35% substancji stałych kakaowych, minimum 14,5% substancji stałych mleka.
alergeny: mleko, soja. Może zawierać gluten, migdały, orzechy laskowe, jaja i pistacje
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu